Lidt om MC Gudme

MC-Gudme blev stiftet i 2004 og vi har vort klubhus på Teglværksvej 45, 5884 Gudme. Huset er det tidligere skyttehus, og klubmedlemmer har gjort et kæmpearbejde med at få det ryddet op og ordnet med nye gulve, lofter og meget mere.

Bestyrelsen består (feb 16) af formand Charlotte Kjærgård, 40261428 mail: silleben@me.com , kasserer, Kim Jönsson 23612317, mail: sandbjerggaard.ox@live.com , og som menige medlemmer sekretær Halldor Sørensen, som også er webmaster og videreformidler post til hjemmesiden. Lars Kjærgaard og Martin Johansen. Kim er mere bilagstæller for GIF end reel kasserer, men skal dog holde styr på intern økonomi.
Udvalg:
Turudvalg. Lone Nielsen, Vibeke Jensen, Steen Jensen og Halldor Sørensen
Byggeudvalg. Birgit Knudsen, Lars Kjærgård og Verner Hansen

Mc Gudme er en motorcykelklub, mens mcgudme.dk er vores klubavis. Klubavisen ligger på internettet og kunne minde om en hjemmeside, men det er altså vores klubavis. Den er ikke færdig og bliver det heller aldrig, men der vil ske en udvikling efterhånden og her håber vi på, at så mange som muligt vil bidrage – meget gerne med indlæg, men også med kritik og helst konstruktiv kritik. Med andre ord vil vi gerne have både små fif og store gode ideer til at gøre vores klubavis bedre.

Skriv til Avisen ved at klikke på kontakt-linket for oven eller snak med den siddende formand, andre fra bestyrelsen eller ved en eller anden lejlighed.

Der kan komme flere sektioner end dem, vi er startet med. Ideen med de enkelte sektioner er:

  • Lidt om McGudme Det er den sektion, du er i nu og her vil der stå de mere formelle ting omkring klubben.
  • Møder og tureHer fortælles om de aktiviteter og andet i klubregi, som klubben arrangerer eller står for..
  • Fra medlem til medlemHer optages medlemmernes meddelelser om events i klubregi til hinanden, ofte med tilknyttet billedgalleri.
  • Hvordan blir man medlem? Denne sektion henvender sig selvfølgelig til dem, der endnu ikke er medlemmer. Er der mere, vi skal fortælle om klubben i denne sektion, så lad os det vide.
  • Fra udvalgeneHer vil bestyrelse holde medlemmerne ajour med de mere formelle ting i klubben ligesom spalterne er åbne for andre udvalg, som har noget at orientere om. Her tænkes muligvis på, hvad der sker omkring indretning af værksted og klublokale.
  • Medlemmernes fotos Her kan medlemmerne få optaget deres billeder. Se på siden, hvordan man gør det.
  • LinksOfficielle mclinks samt medlemmernes egne links, da hvert medlem har ret til at få indsat et privat link.
  • Bagsiden Her er der plads til stof, som ikke direkte er mcrelateret,
  • OpslagstavlenHer optages indlæg der vedrører arrangementer som f.eks. træf eller andre begivenheder der kan have medlemmernes interesse