Julefrokosten blev afholdt fredag d. 18 ov. Det bliver fast i fremtiden, at det sker anden fredag i nov. Vi havde en fornøjelig aften, men ville gerne have set nogle flere medlemmer. Fotografer Jan, Martin C. og Halldor. Tre mand med kameraer og 'en fest. Der kan forekomme billeder, der ligner hinanden en lille smule ;-))

         
Vi venter på silden, men den svømmede fornøjet rundt i sit glas. Misforståelse men Ok. Martin C havde købt rødspættefileter. Helge og fruen fornøjer sig.

         
Martin C på sin foretrukne plads bag baren. Der var styr på det hele, og skønt øllerne var faldet for sidste salgsdato gle' de ne'.

         
                          Baren er vendt og afkortet. Det giver mere brugspladsw i rummet og er en fin løsning. Hyggesnak.

         

         
Martin C havde dækket bord i forvejen så alt var klappet og klar.                          Biilardbordet er dækket over med plade og dug og fungerer fint til buffet

         
Folks medbragte lækkerier. Hold jer ikke tilbage med at deltage. Man tilmelder hvad man vil bidrage med og der er altid mad nok.

         
                                                                                                                Der skaffes

         
Potentielle bikerpiger.

         
                                                                                 Fruen havde godkendt min deodorant så der var uden problemer af den slags plads til flere ved bordet.

          
                Jamen vi elsker også dig Kim                                                                Jan er som bekendt fyldt 60 og fik officielst en gratulation fra klubben

         
                                                                                 To flasker vin, som han kan hygge sig med.

         
Matin J synes lige han vil skåle på begivenheden                                                                         Bøvs. Det da fint uden sild.

         
Kim hygger sig med en helt sikker kommende bikerpige. Emma er nok en af de piger, der har kørt flest kilometer på MC af hendes aldersgruppe.

         
                                                                                     Så er der ved at være bund i folk.

         
Når jeg står ved en bar og - -  Det gik alligevel for klubben gav. Man kunne roligt ringe med klokken. Flemming og Bettina

         
Kim har spist, så han har fået trommesyge. Men det er et minor problem for Martin C. Han fixer lige det korrekte snit med et trommespyd.

         
Uanfægtet dramaet lige ved siden af sig fortæller Liss om et kursus hun har været på.  Helge er en sikker garanti for afsyngelsen af MC-Gudmes klubsang.

         
Så skal der vaskes op. Martin er en hård mand og dirigerer med tropperne. Ud til Marie, opvaskemaskinen; som forbløffende nok har overlevet flere nedfrysninger

         
Ja, du er en farlig karl. Pyntegeværerne er taget ned og arkiveret i værkstedet.   Så begynder chaufførerne at dukke op. Her er Bodil ankommet.

         
                                                   Og Birgit har sneget sig ind og hygger sig med Flemming.

         
                           Aftenen sluttede for nogle med en gang pool. Ser jeg gul er lidt i restnace med at finde hullerne;-))

Som sagt, vi havde en god aften og håber disse billeder trækker mange flere næste år. Vi vil da gerne have lidt mere dameselskab også ;-}) Så er der jo osse nok noen da ska ud og dåjse.