Dennis'es konfirmation.                                      fotograf Halldor

Store bededag d. 4 maj blev Dennis, Jespers dreng, konfirmeret. Han ønskede sig MC escorte fra kirken i Skårup og en tur "omkrig" med slut i klubhuset i Gudme, hvor festen senere skulle holdes.
Vi var nogle stykker fra klubben og andre gæve MC'er, der fulgte ønsket og turen gik fra kirken til Christiansminde, Svendborg, med henblik på et stop ved ishuset dernede, men de havde lukket. Så gik turen gennem Svendborg, over Tved og Brændeskov til Gudbjerg og endte ved klubhuset. Her havde Jesper en pølse m brød og en forfriskning til os.

 
                      En amerikanerflyder holder i front for MC-erne                              Vi venter udenfor kirken. Heldigvis var vejret overvejende fint.

 
                                               Så er Jesper kommet ud af kirken og vi venter på at konfirmanderne bliver fotograferet.

 
               Vel ankommet til klubhuset, og Dennis har smidt køredragten og er konfirmand igen. Der er stadig tid til at sparke lidt dæk.

 
                     Jesper trækker ned til grillen og får gang i den.                                  Andre tager lige Helges gamle NSU Max i kærligt (kritisk) øjesyn

 
                                     Ja - så er vi klar til en pølse - - -                          men den er også på vej, og en øl eller vand er i værkstedet - - såe - ingen problemer


Kik godt på denne unge herre - med jakkesæt og slips. I baggrunden Kim. som "lige kom forbi". Så var der mad og jeg glemte simpelthen at fotografere mere.
Hjem