Arbejdsdag

Den 29 marts var der indkaldr til arbejdsdag. Vi var 6 der mødte op. Startede som sædvanlig med morgen kaffe og Steen havde lunet rundstykker i ovnen. Snak om klubben og hvilke tiltag, der er i vente, hvilket er maling af vinduer og gavle, fældning af gran ud mod vejen, den giver utrolig mange alger til gavlvæggen. Talte også om anmodning fra kommunal børnehave om lån af toilet. Det er vi måske ikke helt begejstrede for. Smårollinger i beskidtestøvler på vores nye gulv. Fik lavet en plan for dagens gøremål, hvilket blev til rengøreing i klubhuset, feje i værkstedet, få drejebænken renset af og givet ny vangeolie, renset fliser o. mm. Fotograf Halldor. (glemte hel at fotografere)

   
                                                                                      Lars fejer spindelvæv ned i værkstedet  

 
                                                                           andre er i gang med at fjerne græsset mellem fliserne.

 
Der er forslag om at erstatte den tidligere bænk med en repos ud over stokkebækken ;-)) Verner har taget mål til vægbeslag til vejrhanen.
Der blev ikke lavet så meget, men det var en fin dag, hvor nogle planer groede frem. Lad os se, hvad der bliver realiteter af dem. Foreløbig har vi jo næsten nået vore mål, og samlet udrettet meget på en bygning i forfald.