Generalforsamling i Gudbjerg IF

Vores moderforening Gudbjerg Idrætsforening afholdt generalforsamling d 19 feb. Vi var 6 medlemmer fra MC Gudme, der havde tilmeldt os generalforsamlingen OG æggekagespisningen. Vi startede kl. 18 med æggekage en øl og en dram, og så gik det ellers slag i slag. De forsakellige udvalg aflagde beretning og i nogle af idrætsgrenene går det godt. Andre halter lidt og krocket folkene har pt. ingen formand. GIF har et overskud i 14 på godt 15000. 
OK benzinsalg har givet 25.400 kr. til foreningen. Checken blev overrakt af Allan. Uddeleren fra Dagli' brugsen i Gudbjerg.
Multibanen disponerer pt. over ca. 525.000 og mangler nu kun at høre fra to fonde. Målet er omkr. 650.000. Det første spadestik skal tages inden 1. april. 
Vi havde en god og hyggelig aften og Charlotte aflagde en beretning, der vist fik nogle til at overveje et kørekort til MC ;-))
Halldor har fotograferet.

 
    Med 6 mand var vi nok de anden bedst repræsenterede. Tror ikke vi antalsmæssigt matchede krocketfolkene.        

 
 Bemærk lige æg'kawen og så var der knasende sprøde svær til. Som Liss plejer at sige: som vor mor lavede det inden hun fik fjernsyn ;-))

 
Misforstå ikke dette billede. Henrik har IKKE sagt noget til Birgit, der skulle få hende til bly at slå blikket ned. Han er ved at aflægge beretning.

 
                                                      Magda har gjort rent i klubhuset deroppe men har valgt at stoppe nu. Hun blev hædret med en medalje og stor tak.

 
 Sponsoratet fra benzinsalget ved OK tankene udgjorde 25.472 kr. og blev overrakt af brugsuddeler Allan. Sidst alle udvalgsformænd med checken. Tak til OK og alle de, som har tegnet aftale om at støtte til GIF i forbindelse med benzinkøb på kort.